До сега имахме разговор с Ваня Добрева – член на Управителния

...
До сега имахме разговор с Ваня Добрева – член на Управителния
Коментари Харесай

Нинова за разпита на Юрий Борисов: Провокация!

До в този момент имахме диалог с Ваня Добрева – член на Управителния съвет на Сдружение „ Русофили “. Искахме да чуем от първо лице за ареста на бившия основен редактор на в. " Дума " Юрий Борисов, както и за нейния разпит.

Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова на брифинг на партията, съобщи кореспондент на Novini.bg.

" Шпионаж в интерес на непозната страна е едно от най-тежките закононарушения. Много деликатно ще следим дали това ще бъде потвърдено. Вчерашният случай беше провокация и жестоко посягане против словото. Против сме извеждане с белезници за разпит на очевидец. Оценяваме случилото се и към провокация против свободното събиране на хората от съдружие “Русофили ” ", сподели още тя.

" Арестите се употребяват за предизборна акция. Воден от желанието си за власт Борисов е подготвен на всичко, само че се минаха граници. Вся се боязън, насъскаха хората и ги разделиха на русофили и русофоби. Обръщаме се към всички – дано изрично да се противопоставим ", добави Нинова.

" Не се противопоставяме на решението на прокуратурата да забрани влизането на Решетников в страната. Това е тяхно решение ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

" Мая Манолова има най-вече номинации, само че на следващия ден ще се реши изрично. Утре е значим ден за нас и за София. На съвещание на Градската конференция на Софийската организация на партията ще представим безапелационната си позиция ", завърши Корнелия Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР